Neler Hakkında Yazıyorum?

30 Nisan 2020 Perşembe

16 Gün 16 Yazı Meydan Okuması >16

Merhabalar.
Meydan okumayı böylece bitiriyoruz. Dün ve önceki gün ruh halim meydan okuma bitince çok kötü şeyler olacakmış gibiydi. Şu an tamamen değişti ve Mayıs'ı karşılamaya hazırım. Hayat gerçekten çok hızlı geçiyor bir ay sonra 24 yaşında olacağım. Ben 22'den sonra büyümek istemiyordum ama. :(
Hadi sorumuza geçelim. Bir de birkaç şarkı bırakacağım. Çok sevdim buralarda dursunlar.




16. Son gün, yazı yazdığın, aynı sorulara birbirinden farklı cevaplar okuduğun günler nasıl geçti, sana iyi geldi mi? Meydan okuma nasıldı merak ettim. 
Öncelikle bu meydan okumayı gerçekleştiren Ezgissimo'dan Ezgi Hanıma ve İncirli Kurabiye'den Zeynep Hanıma çok teşekkür ederim. Gerçekten çok keyifli bir süreçti. Başından sonuna kadar yorumlarıyla beni yalnız bırakmayan siz blog dostlarıma da çok teşekkür ederim. Hepsini sırıtarak okudum. Yoğun bir dönemde denk geldi aslında bu meydan okuma. Çoğu zaman iç sıkıntıları ve yazmak istemeyerek başına geçtim. Ama ne zaman tuşlarda parmaklarım dolaşmaya başladı tüm olumsuzluklar gitti. Rahatlamış bir şekilde kapattım ekranı. Şu günlerde tek bir gün bile aylar sürüyormuş gibi geliyor bana. Neden bu böyle anlamasam da şu 16 gün de uzun geldi. Sanki blogun başından beri meydan okumayı yazıyormuşum gibiydi. Size de böyle oluyor mu?
Bir de yoğun zamanlarda blogu gözden çıkarıyorum hemen ve bu beni olumsuz etkiliyor. Bu meydan okuma ile her gün yazı girmek beni çok mutlu etti bu açıdan. Yazmayı bırakamayacağımı bir kez daha anladım. Benim hayatımda yazmak damarlarımdan geçen kan gibi olmuş ya da içime çektiğim nefes. Onsuz bir saniye yaşayamam. Bir kez daha iyi ki yıllar önce bu blogu açmışım dedim bu süreçte. Tabii böyle düşünmemi sağlayan en önemli etkenlerden biri de blog sayesinde tanıdığım harika insanlar. Burası bambaşka gerçekten. En baştan saygılı. Ne olursa olsun saygı ve sevgi dışına çıkmıyor kimse. Kendimi burada huzurlu hissediyorum. Sizlerin sayfalarında ya da yorumlarda dolaşırken arkadaşmışız gibi hissediyorum. Hiç görmesem de bir sürü insan seviyorum ve onların sevgilerini hissediyorum. Bu bana çok iyi geliyor. İyi ki varsınız. Daha nice etkinliklerde görüşmek üzere.
Mutlulukla kalın.

21 yorum:

  1. Yazmak tam bir tutku ve blogger mahallesi şahane 😊🌸 ve senin gibi güzel bir dostu kazandığım içine çok mutluyum 😊🌼 iyi ki varsın sende daha nice güzel meydan okumalar da buluşmak dileğiyle inşallah canım benim 😊🌸 Ve yeni yaşın şimdiden sana tüm güzellikleri getirsin inşallah nice güzel ömürlere inşallah doğum günün kutlu olsun 🎂🎈🎉 sevgiler....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. :) Çok mutlu oldum gerçekten bunları okuyunca. Sevgiler. <3

      Sil
  2. yeni film meydan okumasınada bekleriz seni.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ona da baktım ama benim için çok zor geldi. Sizlerin sayfalarına misafir olacağım artık. :) Teşekkür ederim davetiniz için.

      Sil
  3. 18'den sonrası su gibi geçiyor bence. Ne olduğunu anlayamıyor insan.. Bence de iyi ki yazıyorsun ve tanıştık. Kendi adıma teşekkürü bir borç bilirim efenim. Nice güzel dostluklara, güzel zamanlara. Sevgi ve saygıyla :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Asıl ben teşekkür ederim. :) Utandım. xD Nice güzel zamanlara o zaman hep beraber. <3

      Sil
  4. 24 de güzeldir ama, çok güzeldir:) İlk gençlik yıllarının acemiliğinden kurtulmak ama hâlâ genç olmak... Nice güzel yıllar diliyorum.

    YanıtlaSil
  5. Ben teşekkür ederim sana, iyi ki katıldın sen de, her bir yazını keyifle okudum çok da mutlu oldum :)
    Ayrıca 24 yaş çok güzeldir, 22'yi de pek aratmaz hani, 30'a kadar 22 hissini yaşayabiliyor insan bence, 30'dan sonra bir şeyler karışabiliyor ama, neyse oraya daha var şimdi düşünme :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gözüm korkuyor ama böyle. :D
      Ben teşekkür ederim. Senin yorumlarını gözledim ben de yazarken. Keyifli zaman geçirdiysen ne mutlu bana o zaman. :)

      Sil
  6. Kesinlikle blog sahipleri için değerli olunca sevgi dolu oluyor etkileşimler de. :) Teşekkür ederim yorumun için. :)

    YanıtlaSil
  7. hehe sen de iyi ki varsııııın :) nerdeee eski 22 likler hihihi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canııım. <3 Evet kalmadı azizim. Şimdiki gençler çok başka. :P

      Sil
  8. doğum günün kutlu olsun şimdiden :) ben de kendimi uzun süre 22 hissettim oradan sonrasına geçmek biraz zaman alıyor hatta bazen 5 yaşında hissederim :D bence yıllar sadece sayılardan ibaret her zaman şimdide ve istediğimiz andayız :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. :) Ben de hala büyüyebildiğimi düşünmüyorum aslında. Çok haklısın sözlerinde. :)

      Sil
  9. Blog yazmanın etkisini ne güzel anlatmışsın :) Şarkıların üçünü de dinledim; ikincisini diğer ikisine göre daha çok sevdim :) "22" söylemesi güzel bir yaş ve hayat çabuk geçiyor. 23'ler 24'e, 24'ler 25'e -gerisi ritmik sayma :)- bir anda dönüşüyor. Bize kâr kalan ancak güzel hatıralar :) Neşeli ve sağlıklı sevgilerle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmenize sevindim. :) Öyle aslında sayılardan ibaret yaş sadece asla bizi sınırlandıramazlar. Ama benim çocukluktan beri 22 ile ilgili hayallerim vardı. Hiçbirinin gerçek olmaması üzücü geliyor hala. Hayat böyle mi geçecekten hayallerimi bir yaşa bağlamamalıyıma kadar uzun bir aydınlanma yaşadım. :) Şimdi her şey daha kabul edilebilir.

      Sil
    2. Hmm... 22, senin için eşik yaş olmuş o zaman :) Doğrudan 22 için insanın nasıl hayalleri olabilir? 18 için hayal kuran çoktur ama 22'nin nasıl bir önemi var ki? Merak ettim, paylaşmak ister misin :)

      Sil
    3. Mesela annem 22 yaşındayken 48 kiloymuş ben de hep öyle olmayı hayal ederdim. Ama bunun için bir şey yaptın mı dersen sıfır. Galiba bu yüzden olmadı. :D Böyle böyle şeylerdi. Bazısı çocukça bazısı olmak istediğim yerle ilgili. Mesela sinema okumuş olmak istiyordum ama hayat şartları gerçekçi tercihler yapmamı gerektirdi mühendis oldum. Yine iş kaygısı yaşıyorum değişen bir şey yok. :)

      Sil
    4. İlginç. Bir insan özellikle 22 yaşında kaç kilo olduğunu neden hatırlar ki :) "O yaşlarda 48 kiloydum" gibi de değil, "22 yaşındayken 48 kiloydum" diyor :) Peki, bu net bilgi sadece 22'ye mi özgü, yoksa 21, 26, 29 için de kaç kilo olduğunu biliyor mu acaba :) Bunlar soru değil tabii, soru formatında yazılı düşünceler :) Yine iş kaygısı yaşasan da ardında değişen çok şey vardır muhtemelen sinema-mühendislik arasında :) Hayat işte, kim nerede ve ne zaman istediğini yaşayabilmiş ki :) Vardır elbette, ama onları düşünüp moral bozmaya gerek yok şimdi :)

      Sil
    5. 22'de annemin hayatında önemli şeyler olmuş ve anlatırken laf arasında geçen bir şeydi aklıma takılmıştı küçükken öyle kaldı. :) Yani illaki fark vardır.

      Sil