Neler Hakkında Yazıyorum?

8 Kasım 2019 Cuma

Kasım Ayı Meydan Okuması 8. Gün - Neden Blog Yazıyorsun?

Merhabalar.
Bugün neden blog yazdığımızı anlatacağız. Ben üniversiteye başladığım sene açtım bu blogu. O zamanlar çok blog okumazdım ama bilirdim de blogger diye bir platform olduğunu. Sonra yazmayı çok sevdiğim için boş bir anımda blogumu açtım. O gün bu gündür de adı aynı. Blog adresini değiştirdim sadece sonradan. Hem 'Mürekkeple hayaller' adı çok hoşuma gitti hem de eski ismi -şu an hatırlamıyorum ama- tam blog adı gibi değildi.
Gel zaman git zaman yazılar girmeye başladım. Başta önceden yazdıklarımdı. Sonra diğer blogları da okudukça 'ben de okuduğumu, izlediğimi yazayım' dedim. Öyle gelişti. Zamanla çevrem oluştu. Başkalarına yorum yaptıkça, etkinliklere katıldıkça birbirinden güzel insanlarla tanıştım. İlgimi çeken çok farklı blog tanıdım.
Şimdi ise hem yazdıkça rahatlayan bir insan olduğum için hem de yazılara gelen yorumlarla etkileşimde kalabildiğimiz için seviyorum blog yazmayı. Sevdiğim şeyleri rahatça ifade edebildiğim bir alan gibi geliyor bana. Yazmak çok zevkli bir kere. Aklımda hikaye, roman tarzı şeyler yazmak da var ama hiç başına oturup hikayeyi geliştiremiyorum. Hep kafamda kurup duruyorum anca. Bir gün ciddi ciddi oturup üzerine çalışmak ve kendi hikayelerimi yazmak istiyorum. Eskiden wattpadte yazayım diyordum ama orasının eski tadı kalmadı ben de. Buradan paylaşırım sanırım. Ya da bilemem o an ne daha iyi hissettirirse.
Öyle işte yazmaya karşı duyduğum sevgi ve siz güzel blog arkadaşlarımla kurduğum o eşsiz iletişim beni buraya her geçen gün daha çok bağlıyor. Umarım daha uzun yıllarda böyle bir arada, bozulmadan, hoş görü ve sevgi dolu olarak kalırız ve etkileşimde oluruz.
Mutlulukla kalın.

9 yorum:

  1. Yazmak babada çok iyi geliyor.Senin yazılarını severek okuyorum.
    Hep yazman dileğiyle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. :) Ben de sizin sayfanızı çok beğeniyorum.

      Sil
  2. oleeey iyi ki açmışın hıhım. bi de iyi olmuş bu meydan okumaaa, seni sık göremiyoz çünküüüü :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen ya ben de çok şikayetçiyim kendimden bu durum için. Ama meydan okuma bitse de yazmaya çalışacağım. :)

      Sil
  3. yazmak bir tutku . çok güzel yazmışsın emeğine sağlık canım benim sevgiler 😊🌸

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. :) Kesinlikle öyle. Sevgiler.

      Sil
  4. Hem de ne filmler değil mi? :D Bir gün gerçek olur umarım hepsi.

    YanıtlaSil
  5. Yaaa ne güzel :)
    Sen hep yaz, ben seni ve seni okumayı öyle çok seviyorum ki :)
    Yazmadığın günler bile "acaba yazdı da ben mi kaçırdım" diyerek bloğuna geldiğim çoktur..
    İyi ki açmışsın bloğunu ve iyi ki sen de yazarak şifa bulanlardansın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Su an ne kadar tesekkur etsem az. :) O kadar mutlu oldum ki bunu duyduguma. Yetersizligime ragmen boyle bir etki birakabildiysem bile ne mutlu bana. Cok tesekkur ederim. Sen de blogun bana kazandirdigi cok degerli insanlardan birisin. <3

      Sil