Neler Hakkında Yazıyorum?

25 Kasım 2018 Pazar

Online Kitap Kulübü Duyurusu

Merhabalar.
Son yazılarımdan birinde sevdiğim Youtube kanallarını anlatmıştım. Orada bahsettiğim kanalların birinde başlatılan bir kitap kulübü etkinliği var. Farklı bir deneyim olsun derseniz ya da ayrıca ilginiz varsa tavsiye ederim. Kanal sahibinin fikirleri benim çok hoşuma gidiyor. Evdeyken de kitaplar hakkında konuşacak pek kimsem yok o yüzden ben bir deneyeceğim. Devamını getirebilirsem ne mutlu bana. Siz de denemek isterseniz videonun linkini aşağıya bırakıyorum. Detayları oradan öğrenebilirsiniz. Katılmak isterseniz bana da yazın lütfen. Belki birbirimizi Youtube'ta da buluruz.
Video için buraya tık tık.
Mutlulukla kalın.

10 yorum:

  1. Bu videoyu senden önce izlemiştim ama açıkçası bana çok karışık geldi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biraz okumak için beni tetiklesin istiyorum o yüzden şans vereceğim. Tam bir kitap kulübü gibi olmaz ama internette kaliteli vakit geçirmemi sağlayabilir diye düşünüyorum.

      Sil
  2. hımm bi bakarım. kitap kulüpleri, okuma etkinlikleri hoş oluyo yaaa :) şu mistik güçleri olan suç romanı hangisi acabaaa sözünü ettiğin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keyifli geçer umarım. Kitabin adi Garez. Panama yayinlarindan ama son sayfalarini begenmedim tam baglayamamisti yazar bana gore. Baslari heyecanli tabi ama o altyapi ile cok baska bir son yazilabilirmis.

      Sil
    2. filmi var mıydı sankiiii :)

      Sil
    3. Bilmiyorum hic. Arastirdim ama karsima cikmadi.

      Sil
    4. garez the grudge serisi var. belki isim benzerliğidir :)

      Sil
    5. Evet öyle olmalı konular aynı değil çünkü.

      Sil
  3. Öneri için çok teşekkürler..

    YanıtlaSil