Neler Hakkında Yazıyorum?

11 Ocak 2020 Cumartesi

Takip Ettiğim Youtube Kanalları - Nakış

Merhabalar.
Çok önceden 'takip ettiğim Youtube kanalları' diye iki yazı yazmıştım. Bunlardan biri kendin yap kanalları diğeri ise kitap kanallarından oluşuyordu. Bu seriyi böyle devam ettirmek istiyorum açıkçası çünkü zamanla takipten çıktığım kanalları tekrar hatırlamak istediğim de bu yazılar iyi oluyor. Bugün ise benim izlemekten en zevk aldığım nakış videoları üzerine olan kanallardan bahsedeceğim.Gelelim şimdi kanalları anlatmaya.

1. Silver Snow
Benim en en en sevdiğim kanal bu. Hem sahibinin Koreli olması hem tatlılığı hem de birbirinden farklı tasarımlarıyla çok beğenerek izliyorum. Her yeni video yüklediğinde bilin ki ben de ekran başındayım. :) Şu an kendisi Paris'te vloglarından tam ne dediğini anlamasam da çat pat yılların getirdiği Korece'mle çıkarım yapabiliyorum anlattıklarından. :D

2. Malina GM Exclusive
El nakışı ile ilgili harika videoları var. Yöresel nakışlarını çok beğeniyorum. En kısa zamanda onlarla bir şeyi süslemek istiyorum. Çok açıklayıcı ve renkli videoları var.

3. Blanc Joony
Bir Koreli daha. Çoğunluk Korelilerden oluşmuş bu arada haberiniz olsun. Tatlı desenlerden oluşan çalışmaları olan bir kanal.

4. Stitchart Lab
Bol bol saç nasıl yapılır videoları var. Benim çok işime yarıyorlar.

5. Diana Vingert
Çok hoş desenleri sahip bir kanal. Bir instagram hesabından bulmuştum bu kanalı. Nakış yapılan kumaşları farklı eşyalar olarak nasıl kullanabileceğinizi görebilirsiniz.

6. Chikako
Çok tatlı bir Japon var bu sefer sırada. Nakış dışında bol bol Totoro'lu videoları da var. Meraklısıysanız göz atın derim.



28 yorum:

  1. Ben youtube a bir türlü alışamadım:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle mi? Bir yandan güzel aslında bu. Ben biraz işin ucunu kaçırdım bağımlılık yaptı gibi. Onu yenmek istiyorum. Ama çokça da faydalı içerik var bence o yüzden uzaklaşamıyorum. :)

      Sil
  2. Valla benim yıldızım pek barışmıyor youtube ve videolar ile 🙄Çok nadiren faydalı bazı şeyler yakalayınca izliyorum ama takip alışkanlığım yok😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben bir kaç senedir aktif kullanıyorum ama daha öncesinde de keşke bu kadar yaygın olsaydı diyorum. Özellikle bazı konularda farklı görüşler almak iyi oluyor. Tabii seçmek lazım genele bakınca işe yaramaz çok video var. Hele ki şimdi herkes bir video çekip para kazanayım derdinde olunca.
      Teşekkür ederim yorumunuz için. :)

      Sil
  3. Arafa barış özcan açıyorum bazen tedx konuşmalarına takılıyorum baz3n de babala çok aykırı kanallar çalışırken açıyorum arka planda konuşsunlar diye ofiste yalnız hissediyo insan ama bazen 🤗

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Barış Özcan ve Tedx videolarını ben de seviyorum. Çocuklar için olan Ted ed de ilgimi çekiyor benim. Ama Babala'yı hiç izleyemedim. Benim tarzıma pek uymuyor. Çok hızlı ama ses olsun diye açılırsa güzel olabilir. :D Ben de arada sohbet tarzı videoları açıyorum iş yaparken falan.

      Sil
  4. Doğru kullanıldığı noktada çok güzel içeriklere ulaşmak mümkün. Ne kadar kirlilik dolu içerikler varsa bir o kadar da güzel içerikler mevcut. Örnekleriniz ilgimi çekti, kısayola ekledim, akşam detaylı bakacağım merak ettim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevindim o halde. Umarım faydalı olur. :) Evet dikkatli kullanmak lazım. Özellikle çocukların hep bir büyük kontrolünde kullanması lazım ama bu mümkün değil maalesef Youtube yapısına bakınca.

      Sil
  5. koree ve totoro muuuu pekiiiii thanx :)

    YanıtlaSil
  6. Kore ile ilgili olan youtube kanalına bakayım ilgimi çekti :)

    YanıtlaSil
  7. Çok tatlı kanallarmış, arada açar bakarım ben :)

    YanıtlaSil
  8. Güzel bir liste, daha önce duymadıklarım da var. Teşekkürler..

    YanıtlaSil
  9. Aaa çok güzel liste, bakmalı hemen bunlara <3<3.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım umarım faydalı olur. :)

      Sil
  10. Bi gözatalım canımcım. Yeni nesil Korelilere hayran o kesin ;) Yüreğine sağlık :)

    YanıtlaSil
  11. youtuba girmeyi bıraktım baya :(((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında en güzeli. O kadar vakit yiyor ki. Sadece 20 dakika diye başına oturup saatler harcıyorsun. Ben çok izliyorum maalesef keşke azaltabilsem.

      Sil
  12. Deep yazisi ile bloğunuzu gördüm hemen geldim 😊 YouTube müzik dışında biraz uzak kaldım sanırım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldiniz. :) Ben de fazla içine daldım çıkamıyorum. :D

      Sil
  13. melabaaağ iyi geceleeer :)

    YanıtlaSil